Blog

Inhouse eller hosting?

Du står måske overfor en udbygning eller optimering af din IT-infrastruktur, og overvejer derfor dine muligheder. Kan du klare etableringen og den daglige drift selv, eller skal du lægge din IT-vedligeholdelse hos en anden aktør? Vi har samlet et par gode råd, der kan hjælpe dig i din beslutning.

 

Bedøm dit behov

De fleste danske virksomheder er afhængige af IT for at kunne udføre deres arbejde. Hvad enten i er store eller små, vil det sikkert også være nødvendigt at dele informationer internt i virksomheden.

Læs hele artiklen

Brandslukker eller forretningsudvikler? Prioter dine roller!

IT bliver ofte anset for at være nøglen til den forbedrede konkurrenceevne for enhver virksomhed eller organisation. Men hvordan sikrer man nu det?

Brandslukning og beredskab er ofte de områder, hvor langt de største økonomiske ressourcer er tildelt, for derved at sikre en uheldig situation mod at skulle opstå. Internationale analyser viser, at 80% af de tilgængelige ressourcer i alle typer virksomheder er anvendt eller allokeret til brandslukning. Det betyder, at der kun er 20% af midlerne til forbedringer og reel udvikling.

Læs hele artiklen