Blog

Brandslukker eller forretningsudvikler? Prioter dine roller!

IT bliver ofte anset for at være nøglen til den forbedrede konkurrenceevne for enhver virksomhed eller organisation. Men hvordan sikrer man nu det?

Brandslukning og beredskab er ofte de områder, hvor langt de største økonomiske ressourcer er tildelt, for derved at sikre en uheldig situation mod at skulle opstå. Internationale analyser viser, at 80% af de tilgængelige ressourcer i alle typer virksomheder er anvendt eller allokeret til brandslukning. Det betyder, at der kun er 20% af midlerne til forbedringer og reel udvikling.

Læs hele artiklen

6 gode grunde til at vælge MAC

Her hos Infolink er vi rigtigt glade for Apples produkter, og i dette indlæg får du vores 6 gode grunde til, at du skal vælge MAC til din virksomhed (og vi ved godt, at det er lidt subjektivt):

1. Value for money: Det er rigtigt, at en MAC er lidt dyrere i indkøb end en PC. Men det skyldes, at Apple bruger kvalitetskomponenter, når de laver deres computere. Derudover mener vi, at Apple er rigtigt gode til at optimere både hard- og software, så de får en masse ud af computeren. Det er value for money.

Læs hele artiklen