Blog

Inhouse eller hosting?

Du står måske overfor en udbygning eller optimering af din IT-infrastruktur, og overvejer derfor dine muligheder. Kan du klare etableringen og den daglige drift selv, eller skal du lægge din IT-vedligeholdelse hos en anden aktør? Vi har samlet et par gode råd, der kan hjælpe dig i din beslutning.

 

Bedøm dit behov

De fleste danske virksomheder er afhængige af IT for at kunne udføre deres arbejde. Hvad enten i er store eller små, vil det sikkert også være nødvendigt at dele informationer internt i virksomheden.

Læs hele artiklen

Infolink redder tabte data

Hvad gør du når dine vigtige data forsvinder, og backuppen er korrupt. Selv de mest avancerede backup systemer kan fejle.

Infolink har netop haft til opgave at redde data fra en kundes defekte Apple Time Capsule. Enheden som har været benyttet til daglig backup af en Mac Book meldte aldrig fejl under brug.
Da behovet for restore af data opstod, stod det dog klart at data var korrupte.

Andre måtte give op.

Læs hele artiklen

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger skyen?

Udbuddet af såkaldte cloud-løsninger er stigende. Både når det gælder fildeling, softwareadgang og mailservers. Det kan virke befriende at slippe af med gamle serversystemer, men inden du ændre hele din virksomheds IT-infrastruktur, bør du overveje følgende:

1) Smart, men fyldt med risici

Læs hele artiklen

7 gode råd om IT-sikkerhed

Man siger, at den største IT-sikkerhedstrussel er virksomhedens medarbejdere. Her er 7 gode råd til, hvordan du kan hjælpe dine kollegaer med deres sikkerhed.

Læs hele artiklen