Blog

Brandslukker eller forretningsudvikler? Prioter dine roller!

IT bliver ofte anset for at være nøglen til den forbedrede konkurrenceevne for enhver virksomhed eller organisation. Men hvordan sikrer man nu det?

Brandslukning og beredskab er ofte de områder, hvor langt de største økonomiske ressourcer er tildelt, for derved at sikre en uheldig situation mod at skulle opstå. Internationale analyser viser, at 80% af de tilgængelige ressourcer i alle typer virksomheder er anvendt eller allokeret til brandslukning. Det betyder, at der kun er 20% af midlerne til forbedringer og reel udvikling.

Læs hele artiklen

Fra brandslukning til proaktiv IT

I mange virksomheder er IT lidt som dommeren i en fodboldkamp. Man opdager først, at han er der, når han dømmer straffe, selvom den hårde tackling helt sikkert var udenfor feltet. Hvis din virksomhed hører til i den gruppe, lægger du først mærke til IT-funktionen den dag, din computer ikke vil starte eller bryder sammen.

Hvis du kan genkende det, får du garanteret ikke nok værdi ud af din IT-funktion. Se blandt andet vores tidligere blog: Skaber din IT værdi – 3 IT-råd, der giver overskud på bundlinjen.

Læs hele artiklen