Blog

Infolink redder tabte data

Hvad gør du når dine vigtige data forsvinder, og backuppen er korrupt. Selv de mest avancerede backup systemer kan fejle.

Infolink har netop haft til opgave at redde data fra en kundes defekte Apple Time Capsule. Enheden som har været benyttet til daglig backup af en Mac Book meldte aldrig fejl under brug.
Da behovet for restore af data opstod, stod det dog klart at data var korrupte.

Andre måtte give op.

Læs hele artiklen

6 gode grunde til at vælge MAC

Her hos Infolink er vi rigtigt glade for Apples produkter, og i dette indlæg får du vores 6 gode grunde til, at du skal vælge MAC til din virksomhed (og vi ved godt, at det er lidt subjektivt):

1. Value for money: Det er rigtigt, at en MAC er lidt dyrere i indkøb end en PC. Men det skyldes, at Apple bruger kvalitetskomponenter, når de laver deres computere. Derudover mener vi, at Apple er rigtigt gode til at optimere både hard- og software, så de får en masse ud af computeren. Det er value for money.

Læs hele artiklen

4 myter om Mac

Myte 1: Mac er dyrere end PC

Dommen: Det kommer an på.

Der er ingen tvivl. Du kan gå ned i Elgiganten og købe en PC, der er en del billigere end den Mac, der står ved siden af. Også når du ser på specifikationerne. På overfladen er Mac altså dyrere.

Men spørgsmålet er, om de også er dyrere, når man tager andre ting med i overvejelserne.

Læs hele artiklen

Den bedste Windows PC er en Mac

Hos Infolink har vi altid været glade for Mac-miljøer. Derfor var vi heller ikke så overraskede, da vi så, at en undersøgelse viser, at Mac er den mest stabile PC at køre Windows på.

Undersøgelsen viser, at Mac-brugerne oplevede færre nedbrud og den blå skærm, som mange PC-brugere frygter.

Læs hele artiklen