Profil

Hvem er Infolink?

Infolink blev grundlagt i 1989 og er i dag en af Danmarks mest erfarne IT-virksomheder. Vi består af et stærkt specialiseret team, og vi anser vores viden og erfaring som vores vigtigste ydelse. Vi har gennem årene opbygget et stor kendskab til tilgængelige produkter på markedet, og vi er altid med på de seneste tendenser. Vi anvender derfor de nyeste teknologier fra førende producenter af både hardware og software, hvilket sikrer, at du altid er helt opdateret på IT-fronten og parat til at møde morgendagens udfordringer.

Vores leverandører

Vi arbejder sammen med en lang række IT-leverandører og er blandt andet certificeret partner hos flere af de mest betydningsfulde leverandører i verden. Det gør os i stand til at vælge den helt rette løsning for din virksomhed eller dit projekt. Samtidig sikrer vores store netværk af samarbejdspartnere, at vi altid leverer sikre og stabile IT-løsninger som virker, hvilket er altafgørende for, at jeres hverdag forløber problemfrit.

Vores kunder

Vores kunder omfatter både små og store virksomheder, men fælles for dem alle er, at IT er vigtig for deres forretning. Vi lægger derfor vægt på en tæt relation til vores kunder, og betragter deres IT som vores egen. Vores kunder er primært i den grafiske branche samt finans- og ejendomssektoren, hvor vi er stærkt repræsenteret med lange og tætte kunderelationer. Men uanset hvilken branche du befinder dig i, og om dit behov er stort eller lille, så står vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med stor fornøjelse.

Klar til bedre IT i din hverdag?

Ring eller skriv til os og hør mere om hvad vi kan gøre for at sikre din virksomhed en positiv og professionel IT-drift.

bliv kunde nu!

Vi samarbejder med

Det siger vores kunder

California Inc.

I mine øjne har Infolink nogle kompetente medarbejdere, som gerne vil yde en indsats og få løsninger gennemført. De engagerer sig desuden, hvis vi har problemer i vores ejendoms- og økonomisystem, og det sætter vi stor pris på

Jan Skarnes, Administrationschef
Kim Dencher Holding ApS

Microsoft inc.

Infolink følger hurtig op på vores problemer og løser dem med det samme. Infolink er også meget gode til at fortælle, hvordan vi her i DTP selv løser småproblemerne. Supporten er nu blevet så professionel, at der også ydes support via internettet. Der gør vores nedetid minimal. Så konklusionen er, at supporten fra Infolink er utrolig god, professionel og hurtig.

Mogens Kjærgaard
Danske Bank Logistik & Retail

Apple Inc.

Infolink har løst opgaver for os præcis efter vores ønsker. Deres resultater er upåklagelige, og vi er overordnet set meget tilfredse med Infolink som samarbejdspartner

Heinz Neumann
Compower