Blog

Skaber din IT værdi? – 3 IT-råd, der giver overskud

Dine medarbejdere arbejder hver dag hårdt for at skabe overskud i din virksomhed. Det skal din IT - serverne, PC’erne og softwaren - også gøre.

Desværre ser vi ofte, at IT snarere er en modspiller end en medspiller. Medarbejderne sidder og venter på langsomme systemer. Serveren går ned flere gange om måneden, og medarbejderne får konstant virus på deres arbejdsstationer.

Er det noget, du kan nikke genkendende til?

Heldigvis kan det gøres bedre, hvis man tænker systematisk. Der er tre områder, du skal overveje:

  1. Hastighed – skab værdien

Din IT-løsning skal levere den nødvendige hastighed. Du skal altså tage stilling til dine dataforbindelser og svartiderne på dine systemer. Det er sådan, du sikrer dig, at medarbejderne ikke kommer til at sidde og vente.

I dag kan man få lynhurtige fiberforbindelser til overkommelige priser. Vi leverer for eksempel forbindelser med hastigheder op til 1Gbit. Så får du ikke frustrerede medarbejdere.

  1. Sikkerhed – beskyt værdien

Prøv at forestille dig, hvad det ville koste i penge, troværdighed og tabte kunder, hvis din virksomheds dokumenter pludselig var offentligt tilgængelige på internettet. Den mulighed kan få mange erhvervsledere og virksomhedsejere til at sove uroligt om natten.

Derfor skal du sikre dig, at din virksomhed ikke står på vid gab for IT-kriminelle.

  1. Omkostninger – maximér værdien

 Vi ved godt, at det lyder dyrt med lynhurtige dataforbindelser og sikkerhed. Men virkeligheden er, at mange virksomheder faktisk kan få langt mere ud af de penge, de allerede bruger på IT, end de gør i dag.

Udviklingen på IT-området går lynende hurtigt, så hvis du løbende holder øje med nye løsninger og omkostningerne, er det slet ikke sikkert, du er nødt til at øge dit budget.

Du kan tage en hurtig test, vi har udviklet og se, om der er noget at hente for din virksomhed her: 

Test

Hvis du hellere vil have en uforpligtende snak om, hvordan du kan få mere ud af dine IT-kroner, så er du velkommen til at ringe og aftale et møde med os.

Ring til Lars Bjerregaard på 36 44 42 00.

Tilbage