Blog

Udlejere tilbyder andet end kvadratmeter

Erhvervsudlejere kæmper med pres på kvadratmeterpriserne på kontorlokaler. Derfor ser mange sig om efter alternative indtægtskilder og serviceydelser, der kan holde på eksisterende kunder og tiltrække nye. Refshaleøens Ejendomsselskab tilbyder sine lejere en totalløsning på IT, som Infolink hjælper dem med at levere.

Der er pres på udlejningsmarkedet, og i København (og mange andre steder) står der mange tomme lokaler. Erhvervsudlejere har altså behov for serviceydelser, som skaber loyale lejere og fører til indtjening. På Refshaleøen satser de på færdige IT-løsninger til virksomhederne.

IT løsningerne tilbyder Refshaleøens Ejendomsselskab i samarbejde med Infolink. En kraftig trådløs forbindelse dækker hele Refshaleøen. Det er et billigt og enkelt alternativ til en traditionel ADSL-forbindelse, og specielt de mindre lejere, blandt andet de mange kunstnere, der holder til i de gamle haller, er glade for løsningen, da der ikke er trukket kabler.

Til de lidt større virksomheder, blandt andet filmselskaber og arkitekter, er der professionel fiberbackbone, hvor kunderne kan få internetforbindelse med op til 1 Gbit, med mulighed for adgang til eget hosting center, remote backup og meget mere.

Når en ny lejer flytter ind, modtager han et tilbud, hvor han kan krydse de IT-ydelser af, han vil have. Det kan være alt fra bredbåndsforbindelse over serverhosting til online back-up. Så er virksomheden sikker på, at det hele virker fra den dag, de flytter ind.

For udlejeren er det ret enkelt. Deres lejemål bliver mere attraktive, og lejerne får en bedre service, end de ellers ville få. Lejerne efterspørger ikke længere blot et antal kvadratmeter. De vil have et fuldt funktionsdygtigt kontor fra dag ét. Og der er IT en af de aller vigtigste parametre. Tænk bare på, hvor længe din virksomhed ville kunne klare sig uden.

For Infolink hænger det også godt sammen. Når en lang række virksomheder, samlet på et sted, bruger vores forbindelser, servere og teknikere, så bliver det billigere at levere.

 

Er du erhvervsudlejer?

Hvis du udlejer erhvervslejemål, fortæller vi gerne om erfaringerne fra Refshaleøen og dine muligheder for at blive endnu mere attraktiv for dine kunder. Ring til adm. direktør Lars Bjerregaard på 3644 4200 eller send en mail til info@infolink.dk. Så finder vi et tidspunkt til et uforpligtende møde.

Tilbage